Innomhus i regnværet

 Båtlivet skal jo liksom være i det våte element, men når regnet øser ned og Paradiset blir ferdig fra innsiden og ut, er det noe som ikke helt stemmer. Båten ser ut som en heller uferdig fanteskøyte på utsiden. Det lekker også inn litt vann her og der. Listen over finværsarbeid er lang. Vurderer å seile den uferdige båten til sørlandet og ta den på land der. Eller dekke den til igjen med presenning og vente på at det tørker.
Det nye sikringspanelet er på plass. 7 lag lakk.

Klaffebord. Dette fant jeg i Bergen seilforening. Noen hadde bosset det. Før var det teoretisk plass til fire. Nå er det praktisk plass til to.

Bordet nedfelt.

Den nye kjøkkenbenken. Det er et poeng å nå kaffekjelen fra yttersiden. Gir blaffen i vask. Vi er avvent med det allikevel. Det er også greiere å ta oppvasken ute i cockpiten allikevel.Blomsterpotta er varmovn.

Her sto kjøkkenet før, og hadde jeg vært 170cm høy, hadde det kanskje vært kjøkken her nå også. Men det er viktig med en gjestebenk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

5mc 28 Nissedal

Startet egentlig på Hægefjell og dro deretter ned til Søftestad camping og seilte/sykla nordover til Vrådal. Skal oppdatere her med bilder ...