Jomfrutur tross alt

Monterte påhengsmotor og tok første tur til Feste. Det gikk helt fint. Motorseilte Alverstraumen i frisk bris. Skiftet dopumpe, så nå har vi hytte på sjøen.
 Vi har lagt ned kunstgress fra europris.


 På Feste havn. Vi var eneste båt. De har Wifi (kode: Feste2010), men siden butikken var stengt om kvelden, fikk vi ikke logget inn før dagen etterpå.


 Et lys gir vel 100w, så vi hadde 8 lys tilslutt og det ga litt lunk i båten. 14.9grader!


 Solnedgang.


 Hjemtur i medvind og medstrøm.


 Kaj Rune inne i sommermodus, dvs inni flytedrakten er det stort sett sommertemperatur uansett.


 Morgen i Fotlandsvåg.

Men på Hjellvik etter turen, begynte det å komme vann inn i båten. Vi lenset og øste ut mange bøtter, tettet noen småhull med tannpirkere, men det er et hull ved rorakslingen, og det kommer vann inn når vi er baktunge. Alle ting   ble lagt frem i båten, og så roet det seg. Har montert automatisk lensepumpe.
Erfaring så langt: Båten går greitt med påhenger. Skal ta av propell, så vi seiler bedre. Skal ta ut motor, så vi ikke tar inn vann så lett. Til vinteren, ta båt på land, fikse motor, tette båt. Til våren, male antisklibelegg, yeah. Da vert bra, nett som i bydn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

5mc 28 Nissedal

Startet egentlig på Hægefjell og dro deretter ned til Søftestad camping og seilte/sykla nordover til Vrådal. Skal oppdatere her med bilder ...