Krill2


Har etablert kontakt med produsent. Er det noen andre som ser at dette er noe som passer? Europa er presset og lager ting relativt rimelig i forhold til Norge. Dessuten vil ikke trauste nordmenn lage leketøy. Det skal helst være stort....helst en Princæsss. 


Her med 5kvm spinnaker. 


Krill seiler godt både med og uten fokk. Den seiler som en Optmist, sies det, lett for nybegynnere. Det er god følelse og balanse mellom seil og ror.
Masten er skumfyllt og virker som ekstra rettende element ved kullseiling.
Kjølen er låst i nedre posisjon med pakning som hindrer at vann kommer inn i båten. Men det kan også seiles med bare 30cm kjøl nede. Da stikker Krill ca. 70cm.


Krill har god retningsstabilitet og holder kursen selv på sidevinder. Her er roret bundet.


Tre rev kan bestilles for seiling i Styrke 8 beaufort. Jeg har tegnet inn et ekstra babystag (rødt) for å stabilisere masten så den ikke begynner å pumpe.Lenker, bruk google oversetter:

Fransk forhandler, mye tekniske opplysninger:

Utstilling på Salon Nautique International de Paris - 3 au 11 déc. 2011 - Paris, Porte de Versailles

Katalog over de fleste små båter, flere bilder:

Verftet som lager dem:

Video med Krill1 som er 30cm kortere. Krill2 har også 20kg mer bly i kjølen, kabinen er den samme og cockpit er 30cm lengre. Det har gitt bedre lasteevne og bedre plass for to:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

5mc 28 Nissedal

Startet egentlig på Hægefjell og dro deretter ned til Søftestad camping og seilte/sykla nordover til Vrådal. Skal oppdatere her med bilder ...