Paradis Krill

Arbeidet med ParadisKrill går fremover. (Den blir laget hos Philippe Delamare i Normandie) Nå er den ferdig strip-planket og dekket med duk og epoxy på inn og utside. Dette blir en lett og stiv konstruksjon. Ikke helt ideelt for norsk klima, men den skal få hedersplassen i garasjen og skal bare ut når den seiles. Dette konseptet med "tørrseiling" har vi prøvd ut med askeladden på Lista. Så lenge båten er lett, er det ikke noe problem å la den få bo i traileren. Fokuset blir da: hvor skal vi idag? Vi får større variasjon i bruken. Lista har en vestkyst og en blid østkyst. Hav og strand i sør og fjorder i nord. Det er også ferskvann i massevis. For kvinnen, som er opptatt av hva hun skal feste blikket på på land, betyr dette "hvor" ganske mye for å føle variasjon. For meg som kanskje er mer opptatt av vinkler og fart, betyr det kanskje mindre.

Men jeg ser for meg at vi kan ta helgeturer i Gulen og sognesjøen her på vestlandet. Nordhordalandsbroen er gratis, så det er rimelig å komme helt opp til Sognefjorden. Vi beholder Colviken noen år til. Den begynner nå å ligne en hytte på sjøen med peis, do og kjøkken......må jo bruke den litt når vi først har den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

5mc 28 Nissedal

Startet egentlig på Hægefjell og dro deretter ned til Søftestad camping og seilte/sykla nordover til Vrådal. Skal oppdatere her med bilder ...