KRILL2 med tilbehør er nå i Viken

Helge Stokstad
Latitude:56.14298
Longitude:12.58057
GPS location Date/Time:07/21/2012 12:34:22 BST

Click the link below to see where I am located.
http://fms.ws/8jizL/56.14298N/12.58057E

If the above link does not work, try this link:
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&geocode=&q=56.14298,12.58057&ll=56.14298,12.58057&ie=UTF8&z=12&om=1

Viken eller Wiken, Wikenhamn er et meget koselig sted der man ser over til Danmark, før kattegat vider seg ut. Det blåser friskt, men er ikke havdønninger. Jeg så noen menn på min alder som kom i badekåpe med håndkle på armen fra sjøen. Jeg tok på meg badebukser og gikk til dit, der var brygge og badetrapp. Litt over meteren dybde med behagelig sandbunn. Litt friskt var det, men deilig start på dagen. Gjestehavnen har plass til gjester, det er visst ikke så mange ute iår. Været har vært for dårlig. Båter kommer fra Danmark og Tyskland. Internettkoden er Sommar2012 iår. Her er vann og strøm overalt. Jeg pakket ut seilbrettet og gjorde meg klar, men der var litt for mange steiner i vannskorpen til at jeg turte. Føler også ansvaret med å frakte rundt på bil og båt, det krever litt overskudd for å seile brett. Jeg slapper heller av i sola, lader maskinene ((foto og pc) og tar bilder.

Etter første bro, lurte på om jeg kunne surfe på Middelfart.

Så kom det en tunnell, den hadde så slak stigning at jeg trodde at vi rullet ut under havflaten.

Storebroen

Kveldssol ved Helsingør


I Vikenhamn, sovet 9timer med fleeceteppe oppå soveposen. 

C55 er en åpen båt med senkekjøl. Denne går rett på en slik henger jeg har, Det er en Fogelstad henger, men den er helt lik Brenderup. Samme vanntette lagre. Svenskene kan det de. Det er også veldig flott laget. Denne kjølen hadde kanskje passet på Krillen? Det er også interessant å se hvor kjølen blir plassert på akslingen. Den skal være litt fremom. 
Sett nordover fra moloen


Det kom er båt, de seilte rett inn i havnen og krysset seg ut igjen. Konen styrte. Mannen kom med en kommentar da de seilte ut igjen: "Det gikk ju fint!" . Litt vel overmodig syntes jeg og slengte over en bemerkning med medfølgende latter: "Det gikk jo fint! ha-ha-ha-ha!". Det kunne gått verre, men det var godt sig i båten og de var sikre på hva de gjorde.
Viken har en sjelden samling vakre bygninger. Mye av stråtakene er bygd på -60tallet, men de har sansen for at det skal se fint ut.


Badetrappen

Slapper av i bilen, har ikke svenske kronor allikevel.Har allikevel masse tysk LIDL-mat. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

5mc 28 Nissedal

Startet egentlig på Hægefjell og dro deretter ned til Søftestad camping og seilte/sykla nordover til Vrådal. Skal oppdatere her med bilder ...