Ferdig med maling

Andre strøket, Har blandet inn Hempel antiskli på steder jeg ønsker friksjon. Hadde egentlig tenkt å male hvitt og maskere antisklifeltene, men det å få fine runde hjørner er vanskelig uten sjabloner. Så det ble hurtigmetoden isteden. Det er også behageligere med grått dekk. Hempelen ser mistenkelig ut som fin kvarts-sand. Den har samme farge. Nesten som støv. Lurte litt på om den trengte et dekkstrøk oppå, men det er ikke nødvendig.

Vekten under boksen har vært uvurderlig til utmåling av epoxy og herder. Her også brukt for polyuretanmaling og herder 4:1.

Lokket på herderen er nesten umulig å få av, så jeg stikker heller hull i boksen.  Det er også rensligere og letter å posjonere ut innholdet. Det ser ut som om herderen reagerer med luft over tid. Men ved å tape over hullene, kan den brukes over noen dager.
Malte på lørdag, men potten som sto igjen, var ennå ikke stivnet på søndag, så det ble et strøk på dørken og stigtrinnet. Det var ca 10gr.C i garasjen. Malingen var tjukkere og det så ut som om Hempelsanden ikke kom opp i overflaten, så jeg drysset på litt ekstra.

Ekstra dryss kan sees på stigtrinnet.

Vifteovn inni båten gir fort 30graders varme.

Luka, denne skal bygges om.....Kommentarer