Jeg har syndet!

Jeg har syndet! Jeg ble mektig lei av å slipe på epoxy. Det er knall hardt. Derfor har jeg sparklet de siste ujevnhetene med polyestersparkel. Båten er jo tett og forseglet med epoxy, så det skulle ikke gjøre noe. 

Forsterking av vantbeslagene. Har lagt mange ekstra lag med duk og epoxy.Under mastefoten er det forsterket litt. Her er det ikke kritisk.

Vifteovnen ga god temperatur. Epoxyen skal ha 24timer med 20grader.

Den gamle (kjøpt i august) Biltema-sliperen fikk støv i lageret og begynte å rotere med. Smurte opp lageret 2 ganger.

Men hva er problemet. På Biltema fikk jeg byttet maskinen med en ny. Det er en skikkelig god eksentersliper. 450w og med tyngde, slik at vibrasjonene går til sandpapiret, ikke til å "shake" hendene.

Den gamle maskinen åpnet fingeren til et krokodillegap, som nå er grodd sammen igjen. Det gjorde nok inntrykk på ekspeditøren på Biltema.


Idag har jeg hatt 3,5timer i lakklukt. Lagde friskluftsanlegg, kompressor på utsiden og slange rett i nesa. Det virket ganske bra, men kjente at det sved i øynene pga. tynneren.

Lakket et strøk inni båten. Det gikk med 2l lakk og 3,5timer.

Lakket litt på utsiden også.
Har ombestemt meg for å få litt lettere med lakkarbeidet. Lakker alt ute med grått. Og drysser intiskli der det er behov. Lakk er noe drit. Fint når det ferdig.

Kommentarer