Nå er det bare montering igjen.

Bøylene bak ble behagelige i bruk, men sveisingen kunne vært gjort bedre. Jeg brukte en mal av båten og tok med meg til et sted der jeg kunne bøye 25mm rør. 

Malen. Jeg MIGsveiste først og TIGsveiste etterpå for å glatte ut sveisesømmen. Da trakk stålet seg sammen, men skit og kanel, det funker, er solid og behagelig å lene seg mot. (seiling på slør.)  

Rekkverk i orange liver opp den triste Biltema lakken.

Rekkestøttene er satt med tre 6mm bolter som alle har mutter på innsiden. Med å bruke originalhullene, kommer boltene i .konflikt med hverandre. De treffer hverandre inni rundlisten.


Bøylen foran er festet med 5mm bolter som alle har mutter på innsiden. Originalt skulle de tre øverste boltene være treskruer inn i kryssfineren. Dette er mye bedre.

Festene til fotlisten.(Gunwhale) Jeg ville ha en fotlist som ikke er takrenne, men slik at vannet renner lettere av båten. Dessuten er det lite plass til føttene på dekk, her får jeg maks plass. Jeg kan lett skifte den, den er veldig lett å montere. Ideen er fra en Carter 33.  Festene er hjemmelaget og elektropolert. Veldig bra resultat.Plass til vantene.

Pent!


Kommentarer