Teknisk side.

El.system: Vhf, vanntett boks med to uttak, batteri 18Ah, reservebatteri 7,2Ah, instrumenttavle med kompass (med nattlys) og GPS med batteritilkopling. Med 0,04A forbruk vil 9Ah holde i 225timer. Derfor har jeg valg vekk solcellepanel. Vhfen har flere dagers lyttevaktkapasitet. Nexusen har 9timer og trenger ikke være på. Har ikke målt nattlyset på kompasset, men det kan ikke være mye.


Her er det meste av systemet. 

Fra venstre: 
Silva barometer og vindmåler, rød blink, Spotfinder, Epirb, Raymarine VHF, Garmin VHF, Kikkert, Nødbluss (2stk), Kompass og Garmin GPS på tavle,
Bak tavlen står en 12v lader.
Olympus diktafon, lykter- en med 900L og blink. Foran: kasse med el.utstyr, måleapparat, kortbølgeradio, Batteri 18Ah i støtsikker innpakning, alarmklokke (2stk) og Google Nexux med sjøkart. Peilekompass er også med.

Det er mye to av hvert. En Vhf i båten og en i lommen. En Epirb i båten og en i lommen, et sett nødbluss i båten og ett i lommen.

1 kommentar:

5mc 28 Nissedal

Startet egentlig på Hægefjell og dro deretter ned til Søftestad camping og seilte/sykla nordover til Vrådal. Skal oppdatere her med bilder ...