Snipe 2018 regattasesongen

Så var snipen på vei. Det mangler seil, men kanskje det ordner seg. Appelsinfarge er lett å se i feltet, og det er et mål å ligge omtrent midt i feltet. Femte plass er ok. Da vil de som har kjøpt nye båter, skal prestere bra, ikke bli skuffet over sine egne prestasjoner. Men kommer vi sist, må vi jobbe med det også. Dette er jo en gammel og velbrukt båt, kanskje skroget er mykt og mett av dage? Dessuten er det viktigste å ha noe å jobbe med og at jobbing gir resultater. Men denne båten er ingen superstiv og slicklakk i skroget, masten er av ukjent type, muligens stiv. Før jeg legger for mye penger i dette, må jeg se hvor skoen trykker. Kanskje jeg er lykkelig nok som nr.3 nedenfra på listen?

Det var pest i lakken, jeg har fjernet gammelt bunnstoff og slipt ned, malt med alkyd emalje enkomp. Tokomp polyuretan er mye hardere, men det lukter for mye inni lukket rom.

Har ikke skiftet noen blokker foran. Mastebøy er hjemmelaget forover, ellers har jeg overhalt en muskelboks for bøy bakover. Har også omorganisert fokkeskjøtene til å vende med ryggen mot masten. Storskjøtet hadde en miserabel cleat og er byttet mot en annen gammel og bedre.1 kommentar:

  1. Det gikk til helvete. Båten var lekk og kjølen gikk ikke ned i kjølkassen. Antagelig en gammel usynlig frostskade. Nå må båtenopp og magesekken må åpnes. Vi har en plan.

    SvarSlett

5mc 28 Nissedal

Startet egentlig på Hægefjell og dro deretter ned til Søftestad camping og seilte/sykla nordover til Vrådal. Skal oppdatere her med bilder ...