Sandvik MS 880

 Lengde 880cm, bredde 296cm, dybde 150cmProsjekt for nevenyttige. Stor familiecruiser med god plass inne og ute. Motoren er en Volvo Penta 2000series som ble produsert 82-89. 27hk. Den ble tatt ut for å få litt kosmetisk oppgradering. Skroget er bra. Seilene er ganske bra, men genoa har mistet UV beskyttelse. Innvendig har den hatt åpen bunnventil og dyppet baugen ned, men motoren var over vann. Etterpå har den vært stående og ikke tatt vare på. Så det meste av treverk og skai er ødelagt. Skottene er muligens bra. Styringen er med wire trekk til ratt. Mulig å sette på rorkult. Sandvik MS 880 har moderne undervann skrog for seiling, og seildrev. Den har forpigg, cabin med to benker og stikkøye. Den ble påført nytt bunnstoff iår. Den kan selges "as is" eller med installert motor og ny kantgummilist. Midtre rekkestøtte har løsnet fra begge sider og mangler på den ene siden.

Det er gode muligheter for å lage seg en trivelig motorseiler her. Her er en blogg til en kar som har gjort mye bra med båten sin; 

http://www.tiarora.no/

https://www.youtube.com/watch?v=veW5bPinnr8&ab_channel=ArneHenriksen

Gi bud. 


Rullefokk med Furlex 100s. Egentlig selvslående, skinnen er der. Men det er satt på et større forseil som skjøtes inn på sidene.


Praktisk med kjøkken oppe. Men ingenting er istand. Mulig at mye treverk kan tørkes og limes sammen på nytt.


Det er bygd benker, her er andre løsninger på andre båter. Tidligere eier har bygd mye, teaken holder, men limet er dårlig.


Storseil løygang. Ser bra ut.
Ikke regn med noen instrumenter virker. Styringen går på wire. Forpiggen


Denne båten har denne riggen.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Livet til en Gibsea77

  Jeg er jo interessert i alle båter som kan seile. Den lette vuggingen og evnen til å klatre mot vinden stimulerer mange sensorer i nervesy...